Campionatul Național de Tenis de Masă Special Olympics

Centrul Școlar De Educație Incluzivă Dumbrăveni  a participat cu 4 elevi in data de 30.03.2017 la Campionatul Național de Tenis de Masă Special Olympics, eveniment dedicat elevilor și tinerilor cu dizabilități intelectuale, eligibili pentru competiții Special Olympics organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău în parteneriat cu Fundația Special Olympics din România.

Au fost  invitați sportivi din 20 școli speciale și asociații din toată țara. În concurs au participat sportivi, fete și băieți,  cu vârste de peste 8 ani din  16 județe: Buzău Vrancea, Vaslui, Suceava, Argeș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Sibiu, Alba, Prahova, Dolj, Bacău, Giurgiu, Galați, București.

Campionatul Național de Tenis de Masă Special Olympics a avut  loc la Sala de sport Romeo Iamandi din Buzău. Competiția și-a propus promovarea practicării sportului de către elevii și tinerii cu dizabilități intelectuale în vederea menținerii/ameliorării stării de sănătate a acestora.

Cazarea si masa elevilor din Dumbrăveni la aceasta competiție s-a făcut cu sprijinul firmei Baum Dumbrăveni, cărora le mulțumim pe această cale.

Elevii au fost îndrumați si coordonați de prof. Dorin Holom.